1. Haberler
  2. Gündem
  3. PTT’den Anlamlı Destek: TSK Personeline Özel Kargo İndirimi Başladı!

PTT’den Anlamlı Destek: TSK Personeline Özel Kargo İndirimi Başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, Millî Savunma Bakanlığı ile yaptığı iş birliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve ailelerine özel bir kampanya başlattı. Bu iş birliği kapsamında TSK personeli, yurt içi kargo gönderimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

PTT'den Anlamlı Destek: TSK Personeline Özel Kargo İndirimi Başladı!
PTT'den Anlamlı Destek: TSK Personeline Özel Kargo İndirimi Başladı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, Millî Savunma Bakanlığı ile yaptığı iş birliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve ailelerine özel bir kampanya başlattı. Bu iş birliği kapsamında TSK personeli, yurt içi kargo gönderimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

TSK Personeline Morale Yönelik Destek

PTT AŞ, Terörle Mücadele Harekât Alanı ve Suriye Harekât Alanı gibi kritik bölgelerde görev yapan ve vatanın güvenliğini sağlamak için fedakarca çalışan TSK mensuplarına destek olmaya devam ediyor. Bu özel kampanya, TSK personeline moral ve motivasyon sağlamayı hedefliyor.

Kargo Gönderimlerinde Yüzde 30 İndirim Uygulanacak

PTT AŞ’nin başlattığı kampanya kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve birinci derece aile bireyleri, yurt içi kargo gönderimlerinde %30 indirimden faydalanabilecekler. İndirimden yararlanmak isteyen TSK mensupları, PTT iş yerlerinde ilgili kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Bu kampanya ile PTT, Türk Silahlı Kuvvetleri personeline gösterdiği desteği bir kez daha vurgulamaktadır.

PTT’den Anlamlı Destek: TSK Personeline Özel Kargo İndirimi Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!