1. Haberler
  2. Gündem
  3. 14 Şubat’ta En Çok Aratılan ve Sipariş Edilen Ürün Belli Oldu!

14 Şubat’ta En Çok Aratılan ve Sipariş Edilen Ürün Belli Oldu!

Çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü için favori hediye tercihi parfüm olurken, teknolojik ürünlerde de artış gözlendi. Robot süpürge ve şarjlı süpürge aramalarında yüzde 21 ve yüzde 18'lik bir artış yaşandı. Ayrıca, spor ayakkabı ve akıllı saat talebinde de yüzde 16 ve yüzde 7'lik bir artış kaydedildi.

14 Şubat'ta En Çok Aratılan ve Sipariş Edilen Ürün Belli Oldu!
14 Şubat'ta En Çok Aratılan ve Sipariş Edilen Ürün Belli Oldu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü için favori hediye tercihi parfüm olurken, teknolojik ürünlerde de artış gözlendi. Robot süpürge ve şarjlı süpürge aramalarında yüzde 21 ve yüzde 18’lik bir artış yaşandı. Ayrıca, spor ayakkabı ve akıllı saat talebinde de yüzde 16 ve yüzde 7’lik bir artış kaydedildi.

Birinci Sırada Parfüm Var

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, çiftlerin en favori hediye tercihi parfüm oldu. Fiyat karşılaştırma sitesi Cimri’nin araştırmasına göre, kadın ve erkek parfümleri, diğer hediye alternatiflerine göre yüzde 31 oranında daha fazla tercih edildi.

Teknolojik Ürünlerde Artış Gözlemleniyor

Araştırmaya göre, çiftler sadece parfüm aramakla kalmadı; aynı zamanda robot ve şarjlı süpürge gibi teknolojik ürünlerde de ilgi gösterdi. Robot süpürgelerdeki fiyat karşılaştırma aramalarında yüzde 21, şarjlı süpürgelerde ise yüzde 18’lik bir artış kaydedildi.

Spor Ayakkabı ve Akıllı Saatlerde Talep Artıyor

Çiftlerin hediye arayışında olduğu bir diğer kategori ise spor ayakkabılar ve akıllı saatler oldu. Spor ayakkabı aramalarında yüzde 16, akıllı saatlerde ise yüzde 7’lik bir artış gözlendi. Bu trend, Sevgililer Günü için alternatif hediye arayışlarının çeşitlenmeye başladığını gösteriyor.

14 Şubat’ta En Çok Aratılan ve Sipariş Edilen Ürün Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!