1. Haberler
  2. Gündem
  3. MNG Kargo, Bireysel Gönderilerde %30 İndirim Fırsatı Sunuyor!

MNG Kargo, Bireysel Gönderilerde %30 İndirim Fırsatı Sunuyor!

Hafta içi 11:00 – 15:00 saatleri arasında geçerli olan MNG Kargo kampanyası, bireysel müşterilere özel %30 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, 29 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında tüm MNG Kargo şubelerinde geçerli olacak.

MNG Kargo, Bireysel Gönderilerde %30 İndirim Fırsatı Sunuyor!
MNG Kargo, Bireysel Gönderilerde %30 İndirim Fırsatı Sunuyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MNG Kargo, bireysel müşterilere özel bir kampanya başlatarak, hafta içi her gün 11:00 – 15:00 saatleri arasında MNG Kargo şubelerinden yapacakları bireysel gönderilerde %30 indirim imkanı sunuyor.

Kargo Gönderim Kampanyasına Katılım Şartları Neler?

MNG Kargo’nun sunduğu bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için şu şartlara dikkat edilmeli:

  • Kampanya, tüm MNG Kargo bireysel müşterilerine açıktır.
  • İndirimli Saatler Kampanyası, MNG Kargo şubelerinden 11:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek bireysel yurt içi gönderileri kapsar ve taşıma listesi fiyatları üzerinden %30 indirim sağlar.
  • Kampanya, sadece bireysel müşterilerin yurt içi gönderilerinde geçerlidir. Yurtdışı gönderileri, adresten alım, adrese teslim ve bilgilendirme hizmetleri kampanya kapsamı dışındadır.
  • %30 İndirimli Saatler kampanyasından faydalanmak için “Saat” yazarak 6645’e SMS atılması ve telefonunuza gelen kodun MNG Kargo şubelerinde müşteri temsilcisi ile paylaşılması gerekmektedir.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, kampanya dönemi boyunca en fazla üç defa indirimden faydalanabilirler. Her gönderide yeni şifre alınması gerekmektedir.

MNG Kargo’nun bireysel gönderiler için sunduğu bu kampanya hakkında detaylı bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilir, müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

MNG Kargo, Bireysel Gönderilerde %30 İndirim Fırsatı Sunuyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!