1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şekerbank’tan Esnafa Özel Kredi Kampanyası

Şekerbank’tan Esnafa Özel Kredi Kampanyası

Şekerbank'tan Esnafa Özel Kredi Kampanyası
Şekerbank'tan Esnafa Özel Kredi Kampanyası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şekerbank, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) işbirliğiyle ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu altında yeni bir uygun faizli kredi kampanyası başlattı. Şekerbank Bireysel, İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu ile TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken arasında imzalanan işbirliği protokolü, TESK Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle duyuruldu.

Uygun Faizli 100 Bin Lira Kredi: Şekerbank’tan Esnafa Destek

Şekerbank’ın sunduğu kredi kampanyası, TESK üyesi esnaf müşterilerinin 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını 36 aya varan vade, 3 ay anapara ödemesiz dönem seçeneği ve avantajlı faiz oranları ile karşılamayı hedefliyor. Esnaf müşterileri, aynı zamanda bankanın mobil uygulaması Şeker Mobil üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapma imkanına sahip olacak.

Kampanya kapsamında EFT, havale ve FAST işlemleri ücretsiz sunulurken, yeni müşteri olan esnaf müşterilere 12 ay boyunca POS aidat bedelinden muafiyet sağlanacak. Şekerbank’ın “Kapımız Esnafa Açık” kampanyası, esnafların finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı amaçlıyor.

Şekerbank’tan Esnafa Özel Kredi Kampanyası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!