1. Haberler
  2. Gündem
  3. Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Sayısı 9’a Yükseldi!

Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Sayısı 9’a Yükseldi!

Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Sayısı 9'a Yükseldi!
Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Sayısı 9'a Yükseldi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yaşanan çatışmada şehit olan asker sayısının 9’a yükseldiğini açıkladı. MSB, gece boyunca dört ayrı açıklama yaparak şehit sayısını güncelledi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den Başsağlığı Mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet dileyerek, yaralılara acil şifalar temenni etti. Akşener, “Vatan size minnettar.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi ve PKK Terör Örgütüne Lanet

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Pençe-Kilit operasyonunda yaşanan çatışmada şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Aynı zamanda PKK terör örgütünü lanetleyen Karamollaoğlu, teröre karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Gelecek Partisi’nden Acı Kayıplara İlişkin Başsağlığı Mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’ndeki çatışmada şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyerek, ailelere ve millete başsağlığı temennisinde bulundu.

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’dan Pençe-Kilit Harekatı Şehitlerine Mesaj

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, ailelere başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, ülkenin birlik ve beraberlik içinde terörle mücadelesini vurguladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Şehitlere Veda

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Pençe-Kilit Harekâtı’nda hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, ailelere ve millete başsağlığı dileklerini iletti. Destici, terörle mücadelede kahramanca görev yapan güvenlik güçlerine destek mesajı verdi.

Yeniden Refah Partisi’nden Şehitlere Dualar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, şehit olan askerlere Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyerek, milletin başsağlığına sarıldığını ifade etti.

Demokratik Sol Parti ve Demokrat Parti’den Taziye Mesajları

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, şehitler için Allah’tan rahmet, ailelere sabır ve yaralılara acil şifalar temennisinde bulunurken, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, PKK saldırısında şehit olan Mehmetçiklere başsağlığı ve millete sabır diledi.

Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Sayısı 9’a Yükseldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!