1. Haberler
  2. Araç Kampanyaları
  3. Skywell 2024 Fiyat Listesi ve Kampanyalı Modeller Açıklandı!

Skywell 2024 Fiyat Listesi ve Kampanyalı Modeller Açıklandı!

Skywell 2024 Fiyat Listesi ve Kampanyalı Modeller Açıklandı!
Skywell 2024 Fiyat Listesi ve Kampanyalı Modeller Açıklandı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skywell 2024 fiyat listesi merak konusu olarak karşımıza çıkıyor. Elektrikli araç sektörünün önemli oyuncularından biri olan Skywell, 2024 modelleri ve güncel kampanyalarını tanıttı. Yenilenen Skywell ET-5 LR modeli, özel tasarım detayları ve güçlü performansıyla dikkat çekiyor.

Yenilenen Tasarım ve Şıklık: Skywell ET-5 LR

Skywell ET-5 LR modeli, ızgarasız ve minimalist ön tasarımıyla göz kamaştırıyor. Özel lazer ön farlar ve LED gündüz sürüş farları, mükemmel aydınlatma sunarken, 19 inç “Türbin” alüminyum alaşımlı jantlar araca şıklık katıyor. Dikey sis lambaları ise güçlü duruşu destekliyor.

Renk ve Donanım Seçenekleri: Legend ve Exclusive Modeller

Skywell ET-5 LR Legend ve Exclusive modellerinde standart inci beyazı renk alternatifine ek olarak, ay mavi, metalik siyah, metalik gri ve metalik mavi gibi renk seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, çevrimdışı GPS Navigasyon opsiyonel olarak eklenebiliyor.

İşte Skywell 2024 Fiyat Listesi!

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre ocak ayı itibariyle Skywell 2024 fiyat listesi şu şekilde:

  • Skywell ET-5 LR Legend 150 kW: 1.880.000 TL
  • Skywell ET-5 LR Exclusive 150 kW: 2.800.000 TL

 

Teknik Özellikler ve Performans: Skywell ET-5 LR’nin Gücü

Skywell ET-5 LR, 642 km WLTP şehir içi menzili, 150 kW motor gücü ve 320 Nm torkuyla zorlu koşullarda üstün performans sunuyor. Yüksek kapasiteli bataryası sayesinde 0’dan 100 km/s hıza ulaşması sadece 7.9 saniye sürüyor.

Geniş İç Mekân ve Konfor: Skywell ET-5 LR Detayları

2.8 metrelik aks mesafesiyle geniş iç mekan sunan Skywell ET-5 LR, alcantara deri koltuklar, ısıtmalı, havalandırmalı ön koltuklar, ve soğutmalı kol dayama alanıyla konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Özel Kredi Kampanyası: ET5 LR Legend İçin 850.000 TL’ye Kredi İmkânı

Skywell 2024 fiyat listesi kadar merak edilen bir başka konu, şirketin sunduğu özel kredi kampanyası olarak dikkat çekiyor. Skywell ET5 LR Legend modeli için 850.000 TL’ye kadar kredi imkânı sunuluyor. Bu avantajlı kredi kampanyası, 31.01.2024 tarihine kadar geçerli olup, sadece Skywell ET-5 LR Legend modeli için geçerlidir.

Skywell’in güncel kampanya fiyatları ve detaylı bilgileri, Skywell yetkili satıcılarından alınabilir. Ayrıca, firmanın internet sitesi üzerinden güncel haberlere ve modellere ulaşmak mümkündür.

Skywell 2024 Fiyat Listesi ve Kampanyalı Modeller Açıklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!