1. Haberler
  2. Gündem
  3. Irak’ta Terör Örgütünün Hain Saldırısı Sonucu Şehit Düşen 6 Askerin Kimlikleri Açıklandı

Irak’ta Terör Örgütünün Hain Saldırısı Sonucu Şehit Düşen 6 Askerin Kimlikleri Açıklandı

Irak'ta Terör Örgütünün Hain Saldırısı Sonucu Şehit Düşen 6 Askerin Kimlikleri Açıklandı
Irak'ta Terör Örgütünün Hain Saldırısı Sonucu Şehit Düşen 6 Askerin Kimlikleri Açıklandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği saldırı sonucu hayatını kaybeden 6 kahraman askerin kimlikleri belli oldu. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şehit olan askerlerin isimlerini paylaşarak, ailelere başsağlığı diledi.

22 Aralık’ta Gerçekleşen Hain Saldırıda Şehit Oldular

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın 22 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen saldırı sonucu şehit olduğunu duyurdu.

Ara Başlık: Şehit Aileleri Yasa Boğuldu: Türkiye Bu Acı Haberle Sarsıldı

Ülke genelinde yasın hâkim olduğu haberle birlikte, şehitlerin aileleri büyük bir acıyla karşılaştı. Yaşanan bu trajik olay, Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğarken, Millî Savunma Bakanlığı yetkilileri ailelere başsağlığı dileklerini iletti.

İşte Şehitlerimizin Memleketleri ve Aileleri

Her biri birer vatan evladı olan şehitlerin memleketleri ve ailelerine ulaşıldı. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın Malatya, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Denizli, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın Zonguldak, Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın Afyonkarahisar, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın Tokat ve Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu’nun Sinop olduğu belirlendi.

Şehitlerin aileleri, acı haberle birlikte büyük bir üzüntü yaşarken, Türk bayraklarıyla donatılan evler, hüzün içinde adeta bayraklarla sarıldı. Her bir şehidin memleketine gönderilecek cenazelerin törenleri ise ailelerin kararına bırakıldı.

Irak’ta Terör Örgütünün Hain Saldırısı Sonucu Şehit Düşen 6 Askerin Kimlikleri Açıklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!