1. Haberler
  2. Gündem
  3. Azim Kargo, Konkordato Sürecini Başarıyla Tamamladı

Azim Kargo, Konkordato Sürecini Başarıyla Tamamladı

Azim Kargo, Konkordato Sürecini Başarıyla Tamamladı
Azim Kargo, Konkordato Sürecini Başarıyla Tamamladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de konkordato ilan eden firmalardan biri olan Azim Kargo, bu süreci başarıyla tamamladığını duyurdu. Konkordato sürecine dair önemli açıklamalarda bulunan Azim Kargo, başarılı bir çıkış yaparak faaliyetlerine güçlenerek devam edeceğini belirtti.

1994 Yılında Kurulan Türk Kargo Firması, Konkordato İlanından Güçlenerek Çıktı

Denizli merkezli Türk kargo firması Azim Kargo, 1994 yılında kurulduktan sonra geçtiğimiz yıllarda konkordato ilan etmişti. Ancak, firma bu süreci başarılı bir şekilde atlatarak tasdiklenmiş konkordato sürecini duyurdu. Denizli ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren kargo şirketi, alacaklılarının ve finans kuruluşlarının büyük çoğunluğuyla anlaşarak konkordato sürecini tamamladı.

Azim Kargo, 30 Yıldır Aralıksız Faaliyetine Devam Ediyor

Şirket, 2022 yılında konkordato talebinde bulunmuş ve bu süreç boyunca faaliyetlerine herhangi bir aksama yaşamadan devam etmişti. Firma, 30 yıldır Denizli başta olmak üzere 14 farklı lokasyonda faaliyet gösteriyor. Konkordato süreci boyunca güçlü bir hukuki destekle hareket eden Azim Kargo, 18 aylık bir süreç sonunda alacaklılarının ve finans kuruluşlarının yüksek oranda kabulü ile konkordato sürecini başarı ile tamamladı.

“Tedarikçilerimize ve Alacaklılarımıza Teşekkür Ediyoruz”

Şirketin ortakları, konkordato sürecinin tasdiklenmesi üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada, konkordato teklifinin yüksek oranlarda kabul edilmesinde piyasa tedarikçilerinin, müşterilerin ve finans kuruluşlarının güven ve desteğinin etkili olduğu vurgulandı. Şirket yetkilileri, kaliteden, müşteri memnuniyetinden ve güvenilirlik ilkesinden ödün vermeden çalışmalarına devam edeceğini belirtti ve şehre ve ülkeye katma değer sağlama taahhüdünde bulundu.

Azim Kargo, Konkordato Sürecini Başarıyla Tamamladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!