1. Haberler
  2. Gündem
  3. Haftanın İlk Günü Ulaşımda Aksamalar!

Haftanın İlk Günü Ulaşımda Aksamalar!

Haftanın İlk Günü Ulaşımda Aksamalar!
Haftanın İlk Günü Ulaşımda Aksamalar!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul, haftanın ilk iş gününde yağışlı havanın etkisiyle ulaşımda aksamalar yaşıyor. Özellikle sabah saatlerinde yoğunlaşan yağmur, deniz yolu ulaşımını da olumsuz etkiliyor.

Haftanın başlangıcında şehir genelinde trafik yoğunluğu ve toplu taşıma sorunları gözlemleniyor. Yağmurun etkisiyle tramvay, metro, otobüs ve metrobüs duraklarında artan yoğunluk, yolcuların işlerine gitme çabalarını zorlaştırıyor. Araç trafiği ise sürücülerin ulaşımda aksama yaşamalarına neden oluyor.

Aktarma noktalarında inen yolcuların duraklara ulaşma çabası, turnike bölgelerinde kalabalıklara neden oluyor. Cevizlibağ, Mecidiyeköy, Altunizade metrobüs çıkışları ile E-5 bağlantı noktalarında yoğunluk dikkat çekiyor.

Karayollarında Yoğun Trafik Var

D-100 karayolu Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, TEM otoyolu Hasdal, Seyrantepe, Nurtepe Viyadük, Büyükdere Caddesi ile Levent TEM otoyolu katılımında trafik yoğunluğu gözleniyor. 15 Temmuz Köprüsü’ne bağlanan noktalarda da trafik akışı yavaş ilerliyor. Esenyurt ve Avcılar’da ana arterlerde yoğunluk gözlemleniyor.

Tramvay Hattı’nda Teknik Arıza Oluştu

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler Kabataş-Güngören istasyonları arasında gerçekleştirildi. İstasyonlarda yoğunluk oluştu ancak arızanın kısa sürede giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

Denizyolunda da Ulaşımda Aksamalar Yaşanıyor

Olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz yolu ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Şehir Hatları, bazı seferlerin hava koşulları sebebiyle yapılamayacağını duyurdu. Moda İskelesi uğramasında yaşanan gecikmeler, yolcuları etkiliyor.

Şiddetli Fırtına Nedeniyle Çanakkale’de de Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale’de etkili olan şiddetli fırtına, Gökçeada ilçesine bugün gerçekleştirilmesi planlanan feribot seferlerini olumsuz etkiledi. GESTAŞ firması, Ege Denizi’nin kuzeyinde beklenen olumsuz hava şartları sebebiyle feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

İptal Edilen Seferler

Çanakkale Boğazı ile Adalar arasında yolcu ve araç taşımacılığı gerçekleştiren GESTAŞ, Gökçeada hattındaki iptal edilen seferleri açıkladı. Gökçeada’dan planlanan saat 13.00, 18.00 ve 22.00 seferleri ile Kabatepe’den gerçekleştirilmesi planlanan saat 09.00, 15.00 ve 20.00 seferleri iptal edildi.

Hava durumundaki olumsuzluklar ve şiddetli fırtına nedeniyle alınan bu karar, yolcuların seyahat planlarını etkilerken, güvenlik önlemleri doğrultusunda alınan tedbirlerin sürdürüleceği belirtildi.

GESTAŞ yetkilileri, seyahat etmeyi planlayan yolcuların güzergahlarını ve seyahat saatlerini tekrar gözden geçirmelerini önerdi. Hava koşullarındaki düzelme sonrasında seferlerin normale döneceği ve güzergahların yeniden açılacağı bildirildi.

Haftanın İlk Günü Ulaşımda Aksamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!