1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. CARGOLOCKED ve AGT Kurye, Güvenli ve Takip Edilebilir Taşıma için İş Birliği Yaptı

CARGOLOCKED ve AGT Kurye, Güvenli ve Takip Edilebilir Taşıma için İş Birliği Yaptı

CARGOLOCKED ve AGT Kurye, Güvenli ve Takip Edilebilir Taşıma İçin İş Birliği Yaptı
CARGOLOCKED ve AGT Kurye, Güvenli ve Takip Edilebilir Taşıma İçin İş Birliği Yaptı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki öncü firma, CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ile AGT Kurye‘nin bir araya gelmesiyle, Türkiye’de bir ilke imza atarak değerli eşyaların daha güvenli ve takip edilebilir bir şekilde taşınmasını sağlayan bir iş birliği başlattı.

CARGOLOCKED ve AGT Kurye Arasında İş Birliği: Yeni Nesil Teslimat Hizmeti

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ve AGT Kurye, lojistik sektörüne yönelik sundukları yenilikçi teknolojilerle dikkat çekiyor. Türkiye’de bir ilke imza atan bu iş birliği, cep telefonları, elektronik eşyalar, mücevher, ilaç gibi değerli eşyaların daha güvenli bir şekilde taşınabilmesini amaçlıyor.

Anlaşmayla Güvenli ve Takip Edilebilir Taşıma Hizmeti Sunulacak

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Kutular, gönderici ile alıcı arasında dış müdahale olmadan teslimat yapılmasını sağlıyor. Bu bulut tabanlı yönetim ve tek kullanımlık kod sistemi, sevkiyatların güvenli ve takip edilebilir olmasını garanti ediyor. AGT Kurye’nin lojistik deneyimiyle birleşen bu teknoloji, sektöre yeni bir hizmet kazandırıyor.

Teknolojik Güvence Sağlayacak

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri kurucularından Semih Üstün, “Akıllı kilitli kutularımız, çift katmanlı doğrulama sistemi ile yüksek seviyede güvenlik sağlayacak. Alıcıya özel üretilen tek kullanımlık kodlar ile online ya da offline olarak açılabilen akıllı kilitli kutuların açılış ve kapanış tarih ve saatleri takip ekranlarından raporlanabilecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sürdürülebilir Büyüme ve Teknolojiye Yatırım

AGT Kurye Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Köse ise şunları söyledi: “AGT Kurye olarak, sektörde yeni bir hizmeti CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ile hayata geçirmekten ve önemli bir yeniliğe imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Teknolojiye ve insana yatırım yaparak sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz.”

Bu iş birliği, lojistik sektöründe teknolojinin ve güvenli taşımanın önemini bir kez daha vurguluyor.

CARGOLOCKED ve AGT Kurye, Güvenli ve Takip Edilebilir Taşıma için İş Birliği Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kargocuyum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!